Fotograf i grannland

Har länge funderat på hur det skulle vara att arbeta som fotograf i något av våra grannländer. Nu har jag tyvärr inte speciellt lätt för att förstå varken danska eller norska (det senare är något dock lättare) ,men har hört att fotografer arbetar lite annorlunda i dessa länder.

Grunden till varför jag överväger att flytta till ett att nordiskt land är emellertid inte primärt jobb. Istället handlar det om att få en nystart i tillvaron och möjligheten att få fotografera några riktigt fina områden:

Bildresultat för skagen strand
 
Bildresultat för färöarnaBildresultat för preikestolen
 
https://sv.wikipedia.org/wiki/Preikestolen
 
Självfallet finns det saker som oroar mig en aning. Kommer jag t.ex. kunna hitta ett bra boende, hur är löneläget och vad gäller om jag blir arbetslös?
 
Upplever ändå att det är nu det händer om det skall hända någon gång. Ibland måste man helt enkelt hoppa utför "stupet" och räkna med att livet bär.
https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjlqvXi48HQAhVJjCwKHWWLB0AQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.hotel-skagen-strand.com%2F&bvm=bv.139782543,d.bGg&psig=AFQjCNFDTO4Eeo7bM0cjFD2duQQsewY-ww&ust=1480090191500135

kameror.blogg.se

Min blogg handlar om det jag tycker mest om här livet nämligen kameror, bilder och fotografering.

RSS 2.0